Over Next Markets Advisory

Adviseur en marktanalist

Mijn naam is Rob Rühl. In oktober 2014 heb ik Next Markets Advisory opgericht. Ruim 25 jaar heb ik bij ING Global Markets Research de opkomende markten met veel plezier bestudeerd. In diverse functies bij ING heb ik regelmatig opkomende landen bezocht.  Steeds fascineerde mij de inzet van de lokale bevolking om economische vooruitgang te willen realiseren.

In 1989 raakte ik sterk onder de indruk van de mensen in Midden- en Oost Europa die zich aan het communistische systeem ontworstelden. De enorme inzet van vooral jonge mensen om zich snel aan te passen aan de nieuwe situatie en de kansen die ze kregen op de arbeidsmark trof mij. Het was voor mij snel duidelijk, dat deze landen aansluiten zouden gaan vinden bij West-Europa. Toen ik de kans kreeg bij ING om mij volledig te concentreren op de ontwikkelingen  en de kansen voor Nederlandse ondernemers daar, heb ik die met beide handen aangegrepen. Met veel plezier denk ik daarbij aan de contacten die ik met de groeiende groep nieuwe ING collega’s in de regio heb kunnen aangaan. Nog steeds heb ik contact met een aantal van hen.

Sinds 2014 ben ik als adviseur aan Oxford Economics (Londen) verbonden. Recentelijk ben ik toegetreden tot het bestuur van de Netherlands-Polish Chamber of Commerce (Warschau).

Bij het vervullen van mijn opdrachten werk ik met veel enthousiasme samen met een vaste groep experts die op basis van hun specifieke kennis worden ingezet.

Copyright 2018, Next  Markets Advisory

Contactgegevens

Rob Rühl

rob.ruhl@next-markets.com

+31 6 13 84 58 07